Antalya'da akşam vakti korkulu dakikalar! Öfkesini evinden çıkaran kişi evini ateşe verip kaçtı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Antalya'da akşam vakti korkulu dakikalar! Öfkesini evinden çıkaran kişi evini ateşe verip kaçtı

GÜNDEM Haberleri

Antalya'da akşam saatlerinde sinir krizi geçiren bir adam, oturduğu evi ateşe verdi ve kaçtı. Çıkan yangın mahalle sakinlerinin yüreğini ağzına getirdi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerince söndürülen yangında evde hasar meydana geldi.

Antalya Muratpaşa'da akşam saatlerinde panik anlar yaşandı. Bir kişi evde sinir krizi geçirince olan oldu. Saat 21.00 sularında Muratpaşa ilçesi Gebizli Mahallesi 1118. Sokak'ta bulunan 4 katlı bir apartmanın 3'üncü katındaki dairede yaşanan olayda sinirlenen Nihat K. (37) oturduğu daireyi ateşe verip olay yerinden kaçtı. Yangını fark eden apartman sakinleri kendilerini sokağa atarken, 112 Acil Çağrı Merkezine bilgi verildi.

KORKULAN OLMADI, YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla diğer dairelere sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangınla ilgili inceleme başlatan polis, kaçan Nihat K'yı yakalamak için çalışma başlattı.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...