Arnavutköy'de korku dolu anlar! Yolcu otobüsü karşı şeride geçti: 4 yaralı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Arnavutköy'de karşı şeride geçen yolcu otobüsü çok sayıda araca çarptı. Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Korku dolu anların yaşandığı kazada yolda kapandı ve uzun araç kuyruğu oluştu. Kazada 4 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Arnavutköy'de bir yolcu otobüsü karşı şeride geçince yol savaş alanına döndü. Habipler yolu üzerinde ilerleyen yolcu otobüsünün karşı şeride geçerek çok sayıda araca çarpması nedeniyle olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Arnavutköy'de korku dolu anlar! Yolcu otobüsü karşı şeride geçti: 4 yaralı

KAPANAN YOLDA UZUN KUYRUK OLUŞTU

Kaza nedeniyle Arnavutköy istikametinde trafiğe kapanan yolda uzun araç kuyruğu oluştu. Olay yerinde önlem alan ekiplerin çalışması sürüyor.

4 KİŞİ YARALANDI

Otobüste bulunan 7 yolcu kazayı yara almadan atlatırken, diğer araçlardaki 4 kişi yaralandı. Sağlık ekiplerince yaralılardan 3'üne olay yerinde müdahale edilirken, biri hastanede tedavi altına alındı. Olay yerinde önlem alan ekiplerin kazaya karışan araçları kaldırmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...