Antalya'da facia: Atık su istasyonuna indiler, çıkamadılar

- Güncelleme:
Antalya'da facia: Atık su istasyonuna indiler, çıkamadılar

GÜNDEM Haberleri

Antalya'da arıza nedeniyle atık su istasyonuna inip bir sorunla karşılaşan 2 işçinin yardım çığlıklarını bir vatandaş duydu. İstayson yardım etmek isteyen vatandaşla birlikte 3 kişiye mezar oldu.

Antalya'da Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğünde (ASAT) çalışan işçiler arıza nedeniyle indiği istasyondan çıkamadı. Meydana gelen olayda 2'si işçi 3 kişi hayatını kaybetti.

İddiaya göre, işçilerden Fırat Çiçek ve Emin Akyüz Çıplaklı Mahallesi'ndeki atık su terfi istasyonunda meydana gelen arızayı gidermek için istasyona indi. Bu sırada iki işçinin yardım çağrılarını duyan vatandaşlardan Mahmut Yıldız da onlara yardım etmek için istasyona indi ancak aşağıda nedeni henüz belirlenemeyen bir sıkıntıyla karşı karşıya kaldı.

Antalya'da facia: Atık su istasyonuna indiler, çıkamadılar

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; diğer vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Gelen ekipler indikleri istasyonda 3 kişinin cansız bedeniyle karşılaştı.

GÖRGÜ TANIKLARI O ANLARI ANLATTI

Görgü tanığı vatandaşlardan İsa Toprak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Mahmut Yıldız'ı, içerideki iki kişiye yardım etmek amacıyla istasyona girmek istediğinde uyardığını belirterek "O da girdi. Adamı suyun içerisinden tuttu, kaldırdı. Ona da bir titreme geldi. O da direkt zaten suyun içerisine... Ben 112'yi aradım." dedi.

Antalya'da facia: Atık su istasyonuna indiler, çıkamadılar

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İşçiler ile Yıldız'ın cenazeleri otopsi için morga götürüldü. İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı olay yeri inceleme ekipleri bölgede inceleme yaptı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. AA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...