Hastaneden kaçan psikiyatri hastası paniğe neden oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hastaneden kaçan psikiyatri hastası paniğe neden oldu

GÜNDEM Haberleri

ADÜ Tıp Fakültesi hastanesine tedavi için gelen psikiyatri hastası sabaha karşı firar etti. Çevreye zarar verdiği ve zaman zaman insanlara şiddet uyguladığı belirtilen hasta için polis ekipleri tarafından arama çalışması başlatıldı.

Aydın'da bir hastaneye tedavi için getirilen psikiyatri hastası, kimse farkına varamadan hastaneden kaçtı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Sabaha karşı meydana gelen olayda, zaman zaman çevreye zarar verdiği ve insanlara şiddet uyguladığı belirtilen hastanın bulunup yakalanması için görevliler polis ekiplerinden yardım istedi.

Hastaneden kaçan psikiyatri hastası paniğe neden oldu

İNSANLARA ZARAR VEREBİLİR

ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirilen 25 yaşındaki S.S. isimli erkek hasta, hastanede görevli onlarca kişinin dalgınlığından faydalanarak hastaneden kaçtı. Bir süre sonra hastanın kaçtığını fark eden görevliler polis ekiplerinden yardım istedi. Rahatsızlığı dolayısıyla zaman zaman çevreye zarar verdiği ve karşılaştığı insanlara da şiddet uyguladığı belirtilen firari hastanın bulunup yakalanması için hastane görevlileri polis ekiplerinden yardım istedi. Polisler, Adnan Menderes Üniversitesi merkez kampus ve Zafer Mahallesi ve Aytepe civarında şahsı arıyor.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...