Aydın'da kumar operasyonu! Ekipler düğmeye bastı, 19 kişiye para cezası yağdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Aydın'da kumar operasyonu! Ekipler düğmeye bastı, 19 kişiye para cezası yağdı

GÜNDEM Haberleri

Aydın Kuşadası'nda bir mekanda kumar oynandığının bilgisini alan ekipler hareket geçti. Düzenlenen operasyonda 1 adet tombala makinesi, oyun pulu ve kağıtları ele geçirilirken, kumar oynayan 19 kişiye ise 81 bin lira idari para cezası uygulandı.

Kuşadası'nda kumar oynayanlara yönelik istihbarat alan ekipler harekete geçti. Davutlar Mahallesi'ndeki bir mekanda tombala oynatıldığı yönünde aldıkları bir istihbaratı değerlendiren Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri adresi fiziki takibe aldı. Yapılan takip sonucunda operasyon için düğmeye basan ekipler adrese baskın düzenledi.

PARA CEZASI YAĞDI

Bir mekana düzenlenen operasyonda 90 adet yeşil tombala topu 47 adet oyun kağıdı, 372 adet oyun pulu ele geçirirken 3 bin 920 TL nakit paraya da el konulurken19 kişiye idari para cezası uygulandı. 81 bin 100 TL idari para cezası uygulandı.

Aydın'da kumar operasyonu! Ekipler düğmeye bastı, 19 kişiye para cezası yağdı

H.E., ME. ve S.E. isimli şahıslar hakkında 'kumar oynamak için yer temin etmek' suçundan yasal işlemler başlatıldı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...