Babalar gününün en acı haberi! Kızını sınava yetiştirirken kazada hayatını kaybetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Sakarya Akyazı'da kızını sınava yetiştirmek için hız yapan babanın kullandığı cip, kayganlaşan yolda kontrolden çıktı ve duvara saplandı. Babalar Günü'nde yaşanan feci kazada baba olay yerinde hayatını kaybederken, kızı ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Akyazı ilçesi Yeniorman mevkiinde meydana gelen kazada, kızını üniversite sınavına yetiştirmek için hız yapan Zafer Kılıç idaresindeki 54 HH 144 plakalı cip, yağış sebebiyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkarak duvara adeta ok gibi saplandı.

SINAVA YETİŞTİRMEK İSTERKEN KAZA YAPTI, ÖLDÜ

Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Zafer Kılıç’ın hayatını kaybettiğini, cipte bulunan kızı Eslem Nur K.’nin ise yaralandığını belirledi.

EN ACI VERİCİ KAZA

Yapılan ilk müdahale sonrasında yaralı kız hastaneye sevk edilirken, baba Kılıç’ın cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı. Babalar Günü'nde yaşanan acı verici kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR....

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...