Bakan Fidan Kazakistan’da: Ortak basın toplantısında FETÖ ile mücadele ve ekonomik işbirliği açıklaması

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Bakan Fidan Kazakistan’da: Ortak basın toplantısında FETÖ ile mücadele ve ekonomik işbirliği açıklaması

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

Mevkidaşı Nurtileu ile ortak basın toplantısı düzenleyen Bakan Fidan, 'Türkiye-Kazakistan işbirliğini artırıyoruz. Ticaret hacmimizde yüzde 60 oranında artış kaydettik. Kazakistan'ın toprak bütünlüğünü ve egemenliğini desteklemekteyiz.' dedi. Bakan Fidan ayrıca "Ortak düşmanımız FETÖ ile mücadelede atılması gereken adımları konuştuk" ifadelerini kullandı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın resmi ziyaret için gittiği Kazakistan’da temasları sürüyor. Bakan Fidan, başkent Astana'da Kazakistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Murat Nurtleu ile bir araya geldi.

İki bakan görüşme sonrası kameraların karşısına geçti.

“İŞBİRLİĞİNİ ARTIRIYORUZ”

İki ülke arasındaki ilişkilere değinen Bakan Fidan şunları söyledi;

Türkiye-Kazakistan işbirliğini artırıyoruz. Ticaret hacmimizde yüzde 60 oranında artış kaydettik. Kazakistan'ın toprak bütünlüğünü ve egemenliğini desteklemekteyiz.

FETÖ İLE MÜCADELE

Bakan Fidan ayrıca FETÖ'ye karşı mücadele vurgusu yaparak "Ortak düşmanımız FETÖ ile mücadelede atılması gereken adımları konuştuk. FETÖ'ye karşı hep beraber uyanık olmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...