Bakan Karaismailoğlu'ndan heyecanlandıran paylaşım: Bir sürprizimiz var!

Düzenleyen:
Bakan Karaismailoğlu'ndan heyecanlandıran paylaşım: Bir sürprizimiz var!

GÜNDEM Haberleri

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, sosyal medya hesabından heyecanlandıran bir açıklamada bulundu. Karaismailoğlu, "Pazartesi günü bir sürprizimiz var!" dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun geçtiğimiz hafta açılan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ardından bugün açılacak Tokat Havalimanı'yla ilgili Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu ve Bakanın yaptığı paylaşım okuyanları heyecenlandırdı. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Karaismailoğlu, "6 gün önce 1915 Çanakkale Köprüsü’nü açtık, yarın Tokat Havalimanı’nı açıyoruz, pazartesi günü de bir sürprizimiz var. Durmak yok" dedi ve tarih vererek sürprizi duyurdu.

Bakan Karaismailoğlu'ndan heyecanlandıran paylaşım: Bir sürprizimiz var!

'DEV HİZMET VE ESERLER ZİNCİRİ'

Bakan Karaismailoğlu, önceki gün 25 Martta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılışı gerçekleştirilecek Yeni Tokat Havalimanı'nında incelemelerde bulundu. Karaismailoğlu, Tokat Havalimanını ülkeye kazandırmanın gururunu yaşadıklarını söyleyerek "“Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümü olan 18 Mart’ta açtığımız 1915 Çanakkale Köprüsü ve Malkara-Çanakkale Otoyolu’nun ardından şimdi de Tokat Havalimanı’nı hizmete kazandırmanın mutluluğunun arifesindeyiz." dedi ve ekledi:

"AK Parti iktidarı ile hayata geçen dev hizmet ve eserler zincirine Tokat’ta bir yenisi daha ekliyoruz. Yarın, Cumhurbaşkanımızın da teşrifleri ile Tokat Yeni Havalimanımızı ülkemize kazandıracağız.” 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...