Bakan Koca duyurdu: Ordu'da sele kapılan bir kişi kayboldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bakan Koca duyurdu: Ordu'da sele kapılan bir kişi kayboldu

GÜNDEM Haberleri

Karadeniz bölgesi günlerdir devam eden sağanak sebebiyle selle mücadele ediyor. Zonguldak, Bartın, Samsun'un ardından Ordu'da da sel meydana geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Fatsa'da sele kapılarak kayıplara karışan bir vatandaşın bulunması için çok sayıda ekibin seferber olduğunu duyurdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün günler öncesinden uyarıda bulunduğu Karadeniz bölgeside aralıksız devam eden sağanak hayatı felç etti. Bir çok ilde heyelanlar oldu, dereler taşlı seller meydana geldi. Bu iller arasında Ordu da yer aldı. Fatsa ilçesinde bir vatandaşımız sele kapılarak kayıplara karıştı. 

BAKAN KOCA DUYURDU, ÇOK SAYIDA EKİP SEFERBER OLDU

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ordu, Fatsa'da yoğun yağış nedeniyle meydana gelen selde 1 vatandaşımızın kaybolduğu bilgisini almamız üzerine olay yerine acilen 1 ambulans ve 2 UMKE ekibi görevlendirilmiştir. Arama ve kurtarma çalışmaları devam etmektedir. İlçedeki sağlık kurumlarında afet kaynaklı herhangi bir sorun bulunmuyor. Fatsa halkına geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

ORDU'DA HEYELAN YOLU ÇÖKERTTİ

Öte yandan bölgeden gelen görüntüler korkutmaya devam etti. Mesudiye ilçesine ulaşımı sağlayan, tünel çıkışındaki yol çöktü. Çaplayan Deresi’nin taşması sonucu ilk olarak menfezler dereye uçarken, sonrasında ise asfalt yol çöktü, yolda ulaşım kapandı.
Ekiplerin bölgede çalışma başlatacağı öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...