Bakan Soylu duyurdu: Eren Abluka-2 Operasyonu'nda 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Bakan Soylu duyurdu: Eren Abluka-2 Operasyonu'nda 4 PKK'lı terörist öldürüldü

GÜNDEM Haberleri  / AA

Bakan Soylu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Eren Abluka Operasyonu'nda 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Terörle mücadele yurt içinde ve yurt dışında gerçekleştirilen operasyonlarla başarılı bir şekilde sürüyor. Bu kapsamda sosya medya hesabından açıklama yapan İçişleri Bakanı Soylu, Eren Abluka Operasyonu kapsamında dört teröristin öldürüldüğünü duyurdu. Bakan Soylu söz konusu haberi, "SİHA-İHA ve Hava Kuvvetleri desteğiyle 4 terörist etkisiz. Bu ülkenin kahraman evlatlarından Allah razı olsun." ifadeleriyle duyurdu.

"GELİYOR GELMEKTE OLAN"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "PKK dağıldıkça, terörist elebaşıları çırpınıyor. Geliyor gelmekte olan. Eren Abluka Operasyonu'nda, Hakkari Karanlık Dağı bölgesinde jandarmamızın, SİHA-İHA ve Hava Kuvvetleri desteğiyle 4 terörist etkisiz. Bu ülkenin kahraman evlatlarından Allah razı olsun." ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanlığı da bölgede operasyonların devam ettiğini belirtti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...