Bakan Soylu duyurdu: Terörist başı Duran Kalkan'ın yakın koruması yakalandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bakan Soylu duyurdu: Terörist başı Duran Kalkan'ın yakın koruması yakalandı

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tekirdağ merkezli 5 ilde yapılan eş zamanlı operasyonda 24 kişi gözaltına alındığını duyurarak operasyonda terörist başı Abbas kod adlı Duran Kalkan’ın yakın korumalığını yapan ve aynı zamanda 14 Mayıs’ta, Yeşil Sol Parti'nin sandık müşahidi olan kişinin de bulunduğunu açıkladı.

Hain terör örgütleri ile mücadele devam ederken PKK'ya büyük darbe vuruldu. Tekirdağ merkezli 5 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 24 kişinin gözaltına alındı. Konuya ilişkin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu operasyonun detaylarını paylaştı. 

Bakan Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

"Bugün şafak vaktinde, Tekirdağ merkezli 5 ilde yaptığımız eş zamanlı operasyonda, terörist başı Abbas kod adlı Duran Kalkan’ın yakın korumalığını yapan ve aynı zamanda 14 Mayıs’ta, Yeşil Sol Parti'nin sandık müşahidi olan kişinin de bulunduğu toplam 24 kişi gözaltında alındı. Terörle Mücadele Başkanlığımıza, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığına, İl Emniyet Müdürlüklerimize ve Kahraman Polislerimize tebrikler." 

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1660942653641437184

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...