Bakırköy Botanik Parkı'nda tepki çeken görüntüler! Pis koku ve hayvan ölüsü görenleri şaşkına çevirdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bakırköy Botanik Parkı'nda tepki çeken görüntüler! Pis koku ve hayvan ölüsü görenleri şaşkına çevirdi

GÜNDEM Haberleri

Ziyaretçilerin eksilmediği Bakırköy Botanik Parkı’ndaki ilgisizlik bu kez görenleri hayrete düşürdü. Parkta tuvaletlerin kapalı olması nedeniyle yayılan pis koku vatandaşları rahatsız ettiği gibi ve gölette yüzen hayvan ölüleri ise oldukça tepki çekti.

Bakırköy Belediyesinin 2013 yılında 96 bin metrekarelik alanda hizmete açtığı D-100 karayolunun hemen yanında yer alan botanik parkı ulaşımının kolay olması nedeniyle de vatandaşların çokça ziyaret ettikleri mekanlar arasında geliyor. Ancak son günlerde parkta ziyaretçilerinin gördükleri manzara ilgisizliğin çarpıcı boyutunu gözler önüne seriyor.

PİS KOKULAR RAHATSIZ EDİYOR

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre parkta ilk dikkati çeken şey her yana yayılan pis koku oluyor. Bunun nedeni ise tuvaletlerin kapalı olması. Kuytu köşelerden, ağaç diplerinden gelen pis koku insanları rahatsız ediyor. Bakımsızlığın çarpıcı bir şekilde görüldüğü paktta otlar da sulanmadığı için sararmış ve kurumuş halde.

HAYVAN ÖLÜSÜ TEPKİ ÇEKTİ

Botanik parkındaki hayvanların durumu içe görenlerin içini acıtıyor. Hayatta kalabilmeyi başaran birkaç ördek ve kaplumbağa ise çöplerin kıyısında biriktiği gölette, ölü hayvanlar arasında yaşama tutunmaya çalışıyor. Hayvanları öldüren ilgisizliğin her noktada çarpıcı şekilde gözler önüne serildiği parka araçla gelenlerden ise düzenli olarak 25 lira ücret alınıyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...