Bakırköy'de başı boş pitbull dehşeti! Bir kişi hastanelik oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Bakırköy'de başı boş pitbull dehşeti! Bir kişi hastanelik oldu

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

İstanbul'un Bakırköy'de bir adam Türkiye'de beslenmesi yasak olan pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Kanlar içinde yerde kalan talihsiz adam ihbar üzerine olay yerine gelen sağlıkçılar tarafından hastaneye kaldırılırken, köpeğin sahibi olduğu öğrenilen iki kişi ise polis tarafından gözaltına alındı.

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde başıboş bırakılan ve Türkiye'de beslenmesi yasak olan pitbull cinsi köpek bir adamı hastanelik etti. Pazar günü Şenlikköy Mahallesi Yeşilköy Caddesi'ndeki iş merkezinin garaj kapısının önünden geçen Ahmet D'ye orada bulunan pitbull cinsi köpek saldırdı.

TALİHSİZ ADAM HASTANELİK OLDU

Talihsiz adam saldırıda bacağından ciddi şekilde yaralanırken, ihbar üzerine söz konusu adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesine kaldırıldı.

KÖPEĞİN SAHİPLERİ GÖZALTINDA

Köpeğin sahibi oldukları belirtilen iki kişi, Şenlikköy Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Tosyalı26 Ağustos 2023 13:16

Pitbul saldırıları neden çogalmıştır çünki yasal olmayan vahşi hayvanlardır almanyada sahibine saldıran köpeklerdenir 17 kişin sahibi olarak buköpekleri tarafın dan parçalanmışlardır hatta öldükleri de bilinir köpekleri tarafından

Sonraki Haber Yükleniyor...