Balıkçılar "Vira Bismillah" dedi, tekneler istavritle doldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı ve Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı ve Anadolu Ajansı

15 Nisan'da başlayan av yasağının gece yarısı sona ermesiyle balıkçılar denize açıldı. "Vira Bismillah" diyen balıkçıların teknelerinin istavrit ile dolduğu görüldü.

15 Nisan'da başlayan av yasağı bu gece itibariyle sona erdi. Ülkenin çeşitli bölgelerinde "vira bismillah" diyen balıkçıların yüzü sezonun ilk gününde güldü. Av yasağının gece yarısı sona ermesiyle birlikte Kocaeli'den teknelerle denize açılan balıkçılar, Gebze Topçular mevkisinde ağlarını denize attı. İlk ağda yaklaşık 180 kasa istavrit yakalandı.

Balıkçılar "Vira Bismillah" dedi, tekneler istavritle doldu

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TELSİZDEN SESLENDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Poyrazköy'de bindiği balıkçı teknesinden, av sezonunun başlamasıyla denize açılan balıkçılara telsizden seslenerek, bereketli bir dönem olması temennisinde bulundu.

Balıkçılar "Vira Bismillah" dedi, tekneler istavritle doldu

Balıkçılarla bir süre sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra dümene geçerek denize açılan diğer balıkçılara telsizden seslendi. Erdoğan, balıkçılara "Değerli kardeşlerim 'vira bismillah' dedik. Bu balık sezonumuz sizler için, milletimiz için bol bereketli olsun inşallah. Ya Allah bismillah." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a telsizle yanıt veren balıkçılar da temennileri için kendisine teşekkür etti. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı ve Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...