Balıkesir'de yangın! Araçtan çıkan alevler ağaçlara sıçradı: Çok sayıda ekip sevk edildi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde ormanlık alanda bulunan bir araç yanmaya başladı. Kısa süre içinde ağaçlık alana sıçrayan alevler yangına yol açtı. Olay yerini çok sayıda ekip sevk edildi.

Bandırma'da park halinde bulunan bir araçtan henüz bilinmeyen bir sebeple aniden yükselen alevler ormanlık alana sıçradı. Yangını söndürmek için olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Balıkesir'in Bandırma ilçesinde hayvan barınağının arkasında yer alan ormanlık alanda park halindeki araçta çıkan yangın ağaçlara sıçradı.

Bandırma ilçesinde hayvan barınağının arkasında yer alan ormanlık alanda park halinde bulunan İ.Y'ye ait ticari araç aniden alev aldı. Rüzgarın şiddeti ile kısa sürede ormanlık ve otluk alana sıçrayan alevler büyüdü. 

Olay yerine gelen Bandırma itfaiye ekipleri, yangına ve alev alan araca müdahalede bulunuldu. 4 itfaiye aracı, 10 personel, 3 arazi aracı, 1 iş makinesi ve 12 Orman Genel Müdürlüğünde görevli ekibin müdahalesi ile yangın yaklaşık 3 saatte kontrol altına alındı. Yangında 40 dönümlük mera alanı ve 20 dönümlük çam fidanlığı kül oldu. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...