Başkent’te kediye korkunç işkence! Mahalleli dayanamadı, kayıt altına aldı 

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ankara’nın Sincan ilçesinde bir kadın kedisine işkence yaptı. Kadının sürekli kedisine işkence etmesine dayanamayan mahalleli isyan etti. Kedinin kurtarılması gerektiğini söyleyen mahalleli o anları kayıt altına aldı.

Ankara’nın Sincan ilçesi Plevne Mahallesi'ndeki bir apartmanda vatandaşların iddialarına göre apartman sakinlerinde 40 yaşındaki bir kadın, evinde bulunan kedisine işkence yaptı. O anlar ise vatandaşlar tarafından kaydedildi.

“BUNLAR BİZE EMANET, BİR ŞEKİLDE SAHİP ÇIKMAMIZ LAZIM”

Mahalle sakinlerinden Fatih Kıyak, kadının kediyi sürekli dövdüğünü belirterek, “Döven iki numaralı dairede bir bayan. Biz de dayanamıyoruz artık. Daha önce birkaç yere şikayet edildi. Bunlar bize emanet, bir şekilde sahip çıkmamız lazım. Buradaki herkes de şikayetçi oldular, buna bir çözüm bulmak istiyoruz” dedi.

Başkent’te kediye korkunç işkence! Mahalleli dayanamadı, kayıt altına aldı 

“KEDİNİN KURTARILMASINI İSTİYORUZ”

Vatandaşlardan Fatma Kıyak ise, kedinin kadının elinden kurtarılmasını istediğini ifade ederek, “Artık dayanamıyoruz, çok üzülüyoruz. Bir an önce yetkililerden kedinin bu kadının elinden kurtarılmasını istiyoruz. Arkadaşım videosunu çekti, akşam bana attı. Arkadaşlarla beraber bu sabah şikayet ettik. Ekipler gelip alacaktı, kadın kaçtı” diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...