Batman'da deprem oldu!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Batman'da deprem oldu!

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Son deprem haberi Batman'dan geldi. Kandilli Rasathanesi Kozluk merkezli depreme ilişkin ilk verilerini paylaştı, işte son gelişmeler...

Yurdun dört bir yanından korkutan deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Son deprem haberi Batman'dan geldi. Kandilli Rasathanesi depreme ilişkin ilk verilerini paylaştı. 

BATMAN'DA DEPREM OLDU

Saat 13.15 sularında meydana gelen Kozluk merkezli depremin büyüklüğü 3,4 olarak duyuruldu. Sarsıntı yerin 5 kilometre derinliğinde yaşandı. Bölge halkı kısa süreli panik yaşarken şuan için herhangi bir olumsuz ihbar yapılmadığı öğrenildi. 

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede İzmir, İstanbul, Malatya Kahramanmaraş, Hatay, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, Manisa ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİNE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...