Batman'da öldü denilen terörist sahte kimlikle yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Batman'da öldü denilen terörist sahte kimlikle yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Batman'da öldü denilen ve sahte kimlikle yakalanan terör örgütü YPG/PKK'lı kadın terörist emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Terörle mücadele hem yurt içinde hem de sınır ötesinde devam ediyor. Teröristler güvenlik kolluklarının dikkatinden kaçamıyor ve tek tek yakayı ele veriyor. Suriye'nin Ayn El Arap kentinde 2014 yılında DEAŞ ile çıkan çatışmada yaralanan ve hastanede öldüğü bildirilen PKK/YPG'li terörist sahte kimlikle yakalandı.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütü YPG/PKK'lı kadın teröristin Batman'da olduğunu tespit etti.

ÖLDÜ DENİLDİ, BATMAN'DA YAKALANDI

Ekiplerce belirlenen adrese düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve sahte kimlik kullandığı belirlenen kadın terörist Şanlıurfa'ya getirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...