Bayram sabahı kadın cinayeti! 'Platonik aşık' önce kadını öldürdü, sonra intihar etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bayram sabahı kadın cinayeti!  'Platonik aşık' önce kadını öldürdü, sonra intihar etti

GÜNDEM Haberleri

Adana’da bir tatlıcıda çalışan Rıdvan Sebuktekin, bayram sabah aynı iş yerinde çalıştığı ve platonik aşık olduğu kadını tabancayla öldürüp aynı silahla intihar etti. Ölen kadının yakınları olay yerine gelince gözyaşlarına boğuldu ve fenalık geçirdi.

Bayram sabahı 'platonik aşık' dehşet saçtı. Merkez Çukurova ilçesine bağlı Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan bir tatlıcıda çalışan S.E (27) ve Rıdvan Sebuktekin (29) iş yerine geldi.

ÖNCE KADINI ÖLDÜRDÜ SONRA İNTİHAR ETTİ

Nişanlı olduğu öğrenilen S.E'ye platonik aşk besleyen Rıdvan Sebuktekin, bir süre sonra yanında getirdiği tabancayla henüz bilinmeyen bir nedenle dehşet saçtı. Tabancayla kadını vuran Sebuktekin, aynı silahla kendine de ateş etti.

Bayram sabahı kadın cinayeti!  'Platonik aşık' önce kadını öldürdü, sonra intihar etti

KADININ YAKINLARI FENALIK GEÇİRDİ

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri Rıdvan Sebuktekin ve S.E'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Bu sırada tatlıcı önüne gelen kadının yakınları gözyaşları dökerek fenalık geçirdi. 2 gencin cesedi polisin incelemesinin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...