Bilecik'te ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altında

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bilecik'te ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altında

GÜNDEM Haberleri

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale eden ekiplerin çalışmaları sonucu alevler kontrol altına alındı. Çok sayıda hava ve kara aracının müdahale ettiği yangın için soğutma çalışmaları devam ediyor.

Camikebir Mahallesi Azapdere mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye Bursa Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Bilecik Orman İşletme Müdürlüğü ile itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yangına, arazöz, dozer, itfaiye ve 25 yangın söndürme işçisiyle müdahale edildi.Yangın, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışması başlatıldı. Yangında 1 hektar alanının zarar gördüğü bildirildi.

VALİ BÖLGEYE GELDİ

Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, Belediye Başkanı Münür Şahin ve İl Jandarma Komutan Vekili Hüseyin Özen, bölgeye gelerek, ilgililerden bilgi aldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...