Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Bingöl Valiliğinden dikkat çeken açıklama: Halay çekenler yandı

Bingöl Valiliğinden dikkat çeken açıklama: Halay çekenler yandı

Bingöl Valiliği, kent merkezindeki ana caddelerde araçlarını durdurup halay çekerek trafiğin aksamalarına sebep olan düğün konvoyları ile ilgili açıklama yaptı.

Kaydet
a- | +A

Bingöl genelinde son zamanlarda düğün merasimlerinden sonra oluşturulan konvoylarla ana arterlerin, cadde, sokak ve kavşakların kapatılma nedeniyle trafikte yaşanan sorunlara dikkat çekmek üzere Bingöl Valiliğinden konu ile ilgili yazılı açıklama yapıldı.

'HALAY ÇEKENLER HAKKINDA İŞLEM YAPILACAK'

Kamuya ait alanlarda mevzuata aykırı hareket edenler hakkında yasal işlemlerin uygulanacağı uyarısı yapılan Valilik açıklaması şöyle:

"Ana Cadde, sokak ve kavşaklar kamuya ait olup bütün vatandaşların kullanımına ayrılan yerlerdir. Bu yerlerin düğün sonrası oluşturulan konvoylarla kapatılması, halay çekilmesi, klakson çalınarak gürültü edilmesi suretiyle kamunun istirahatini bozanların, mevzuata aykırı hareket edenlerin tespit edilmesi halinde, gerekli yasal işlemin yapılacağının bilinmesini, yasaların verdiği yetki ve görev çerçevesinde ve halka hizmet odaklı yürütülen bu denetim ve uygulamaların devam edeceği, sizlerin de vereceğiniz destek ve yardımlar ile yürütülen çalışmaların başarıya ulaşması ve sunulan hizmetin kalitesinin artması açısından önemlidir."

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Genel İnternet Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.