Bir günde 3 kadına silahlı saldırı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Bir günde 3 kadına silahlı saldırı

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Kadına şiddetin giderek tırmandığı son zamanlarda bugün 3 farklı ilde 3 kadın silahlı saldırıya uğradı. Artvin ve İstanbul'da iki kadın hayatını kaybetti, Diyarbakır'da saldırıya uğrayan kadın da hayat mücadelesi veriyor.

Artvin'in Arhavi ilçesinde E.T. isimli erkek, silahla önce boşanma aşamasında olduğu Hacer T.'ye ateş etti, ardından da intihar girişiminde bulundu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine, polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Hopa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hacer T., müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. E.T.'nin ise Artvin Devlet Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor.

DİYARBAKIR'DA SİLAHLI SALDIRI

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde de Dilan Kanak, Veysi Çetik tarafından silahlı saldırıya uğradı. Zanlı daha sonra aynı silahla kendisine ateş etti.

İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Çiçek, gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Kanak ise özel bir hastaneye kaldırıldı.

Yaralılardan Çiçek, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tedavi altına alınan Kanak'ın sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İSTANBUL'DA DA KADIN CİNAYETİ

Bir kadın cinayeti haberi de İstanbul'dan geldi. İstanbul'un Kartal ilçesinde bir anaokulunda İngilizce öğretmenliği yapan Katie Erorbay, Mustafa G.'nin silahlı saldırısına uğradı. Mustafa G., daha sonra aynı silahla intihar girişiminde bulundu.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Erorbay'ın yaşamını yitirdiğini belirleyen sağlık ekipleri, katil zanlısı Mustafa G.'yi hastaneye kaldırdı.

Polisin, olayla ilgili çalışması sürüyor.

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...