Bu kadarına da pes! Ev sahibi bunu da yaptı... Kiracı sabah sabah neye uğradığını şaşırdı!

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

Konya'da ev sahibi ile kiracısı arasında yaşanan bir olay bu kadar da olmaz dedirtti. Ev sahibi, evden çıkarmak istediği kiracısının kapısını söktü. O anları kayda alan kiracı yaşanan olay karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Ev sahibi ile kiracı arasında yaşayan kavgalara bir yenisi daha ekledi. Bu sefer Konya'da bir ev sahibi kiracısını çıkartmak için oturduğu evin kapısını söktü. 

Konya Güncel'de yer alan haberde; ev sahibi kanser hastası kiracısını çıkarmak için  sabah 07.30'da evin kapısını söküp götürdü. Sabah erkenden ev sahibi tarafından rahatsız edilen kiracı yaşadığı anları kamera kaydına aldı.

Şahsın videoda, "Kanun falan tanımam ben, tanısaydım giderdim zaten." dediği duyulurken söz konusu ev sahibinin başka bir evindeki kiracısını da torununun geleceğini söyleyerek çıkardığı ve daireyi başkasına kiraya verdiği iddia edildi.

Sosyal medyada paylaşılan o görüntüler kısa sürede büyük tepki aldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...