Bu kez boşanma aşamasındaki erkek öldürüldü! Adana'da korkunç olayda yol kan gölüne döndü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Bu kez boşanma aşamasındaki erkek öldürüldü! Adana'da korkunç olayda yol kan gölüne döndü

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Adana’da korkunç bir olay yaşandı. 41 yaşındaki adam duruşma çıkışı boşanma aşamasındaki karısının akrabaları tarafından silahla başından vurularak ağır yaralandı. Vurulan adam hastaneye kaldırılırken kan gölüne dönen yolu polisler temizledi.

Adana’da duruşma çıkışı boşanma aşamasındaki karısının akrabaları tarafından  vurulan 41 yaşındaki adam ağır yaralandı. Merkez Seyhan ilçesine bağlı Saydam Caddesi’nde yaşanan olayda iddiaya göre, Necmettin (41) ve Fatma Çakmak çifti, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmak için mahkemeye başvurdu. Çiftin bugün Adana Adliyesi’nde görülmesi planlanan duruşması ertelendi ve çift boşanamadı.

YOLDA YÜRÜRKEN BAŞINDAN VURULDU

Mahkeme çıkışı Fatma Çakmak’ın akrabaları iddiaya göre, Necmettin Çakmak’a saldırdı. Ancak çevredekilerin araya girmesiyle Necmettin Çakmak uzaklaştırıldı.Saat 15.00 sıralarında Necmettin Çakmak, Saydam Caddesi’nde yürürken bir grup tarafından önü kesildi ve önce darp edildi. Daha sonra gruptan bir kişi belinden çıkarttığı tabanca ile Çakmak’ın başına 1 el ateş etti. Necmettin Çakmak, kanlar içerisinde yere yığılırken grup otomobile binerek olay yerinden uzaklaştı.

YOLLAR KAN GÖLÜNE DÖNDÜ, POLİS TEMİZLEDİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ağır yaralanan Çakmak’ı hastaneye kaldırırken polis ekipleri olaya karıştığı öne sürülen çok sayıda şahsı gözaltına aldı. Öte yandan silahlı saldırı nedeniyle yol kan gölüne döndü. Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ASKİ ekipleri yolu sularken poliste çekpasla kanı temizledi. Öte yandan Necmettin Çakmak’ın geçtiğimiz sene kayınbiraderini bıçakladığı için cezaevine girdiği ve yeni çıktığı öğrenildi. Çakmak’ın hastanede tedavisi sürerken polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...