Burdur'da katliam gibi kaza! İki araç çarpıştı: 5 ölü, 5 de yaralı var

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kahreden haber Burdur'dan geldi. Sürücüsünün kontrolünü kaybettiği araç karşı şeride geçip başka bir otomobille çarpıştı. Feci kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.

Burdur Fethiye Kara yolu Hacılar mevkiinde saat 17.30 sıralarında feci bir kaza meydana geldi.

Fethiye istikametine doğru giden Ferit Kurt idaresindeki otomobil, yağış sebebiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak refüjü aşıp karşı şeritte geçti. Araç, Mehmet Pektaş’ın kullandığı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Pektaş’ın aracı tarlaya savruldu.

5 KİŞİ OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Kazayı görenler 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. Bunun üzerine bölgeye sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. 
Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı kontrolde Kurt ile Pektaş ve yanında yolcu olarak bulunan tarım işçileri Zeynep Şahin, Zekiye Yıldız ve Sultan Bayındır’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

2'Sİ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI

Yaralanan Azime Bayındır, Abdülkadir Gül, Nidanur Öztürk ve Nurşen Çiftçi ise ambulans ile Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan Hatice Yıldız ise Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...