Çanakkale Boğazı’nda hareketli saatler! Hepsi yakalandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Çanakkale Boğazı’nda hareketli saatler! Hepsi yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Çanakkale Boğazı’nda Sahil Güvenlik ekiplerince düzenlenen operasyonda 85 kaçak göçmen ile 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalandı

Çanakkale Boğazı’nda Sahil Güvenlik ekiplerince hareket halinde durdurulan 15 metrelik özel tekne içinde aralarında çocuk ve kadınlarında bulunduğu 85 kaçak göçmen ile 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalandı.

ÖZEL TEKNEDE BULUNDULAR

Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri, Çanakkale Boğazı’nda 15 metrelik özel bir tekne içinde bir grup kaçak göçmen olduğu bilgisi üzerine harekete geçti. Bölgeye giden ‘TCSG-913’ Sahil Güvenlik Botu tarafından durdurulan hareket halindeki tekne içinde aralarında çocuk ve kadınlarında bulunduğu 85 kaçak göçmen ile 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalandı.

Kaçak göçmenler işlemlerinin ardından Ayvacık ilçesindeki Yabancıları Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edilecek. (Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...