Çankırı'da köyde çıkan yangın 3 ev ve 1 samanlığı kül etti!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Çankırı'da köyde çıkan yangın 3 ev ve 1 samanlığı kül etti!

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Çankırı’nın Bayramören ilçesine bağlı bir köyde çıkan yangında alevler diğer evlere de sıçrayınca olan oldu. Yangında 3 ev ve 1 samanlık kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışmaları ise devam ediyor.

Türkiye, son günlerde yangınlarla mücadele ediyor. Başta Çanakkale'deki yangın olmak üzere pek çok noktadaki yangınlara müdahale sürerken bir yangında Bayramören ilçesinin Karataş köyünde meydana geldi. Köyde bilinmeyen sebeple çıkan yangın evlere sıçradı.

3 EV VE SAMANLIK KÜL OLDU

Kısa sürede büyüyen yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine köye çok sayıda itfaiye, orman ve jandarma ekibi sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekiplerin yangına müdahalesi sürerken, yangında 3 ev ve 1 samanlık kullanılmaz hale geldi.

Öte yandan, Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, Kaymakam Fatmagül Dalmış, Bayramören Belediye Başkanı Halil Muratoğlu da köye gelerek çalışmaları inceleyerek vatandaşlara 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...