Cem Uzan geri dönüyor: 'Adayım'

Cem Uzan geri dönüyor: 'Adayım'
Başlık ResmiCem Uzan geri dönüyor: 'Adayim'

Cem Uzan, gelecek seçimlerde Galatasaray başkanlığına aday olacağını açıkladı.

Kaydet
|
Türkiye'de yasaklı olduğu için Fransa'da hayatını sürdüren ünlü işadamı ve siyasetçi Cem Uzan, Twitter'dan açıklamalarda bulundu.


Drogba ile karşılaşan ve fotoğraflar paylaşan Uzan, "Allah nasip ederse bir gün Galatasaray Başkanı olarak Şampiyonlar Ligi kupasını getireceğim, söz. Ibra'yı hazırladım, yönetim korktu. Ben ne yapayım. Gelecek seçimlerde Galatasaray Kulübü başkanlığına talip olacağım, Cimbom'a söz." dedi.


Taraftarlara yıldız transferi sözünü de veren Cem Uzan, "Benim başkan olduğum Galatasaray'da Drogba emekli, Robben yaşlı kalır. Tüm transferler kendi cebimden ve kendi paramla olacak. Kupalar ise tüm Türkiye'nin. Söz. Yeni hedef Şampiyonlar Ligi, beceremeyecek olanlar çekilsin" mesajını paylaştı.
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.