Cezaevi hiç akıllandırmadı: Çıkar çıkmaz yaptığı pes dedirtti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Cezaevi hiç akıllandırmadı: Çıkar çıkmaz yaptığı pes dedirtti

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bir süre sonra tahliye olan söz konusu şahıs çıkar çıkmaz yine suça bulaştı.

Kastamonu’da hırsızlıktan tutuklanan bir şahsın cezaevinden çıktıktan sonra ilk işi hırsızlık yapmak oldu. Hırsızlık şüphelisi önceki hırsızlıkta olduğu gibi suçüstü yakalandı.

PENCEREDEN EVE GİRDİ

Tepki çeken olay, Kastamonu’nun Cide ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Cide ilçe merkezinde birçok ikametten yapılan hırsızlık olaylarının şüphelisi olarak da aranan Y.P. adlı şüpheli, pencereden başka bir ikamete daha girdi.

ODUN MOTORU ÇALDI

Evden çaldığı eşyalarla birlikte kaçmaya çalışan Y.P., devriye gezen ekipler tarafından yol üzerinde suçüstü yakalandı. Hırsızlık zanlısının kaçarken bıraktığı çuvalın içerisinden bir adet odun motoru çıktı.

Cezaevi hiç akıllandırmadı: Çıkar çıkmaz yaptığı pes dedirtti

Cide İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan araştırmalar sonucu motorun restore edilen eski bir ahşap evden çalındığı tespit edildi.

TEKRAR CEZAEVİNE GİRDİ

Şüpheli Y.P.’nin yakın zamanda cezaevinden çıktığı öğrenildi. Şüpheli tutuklanarak tekrar cezaevine gönderildi.

Yerel sakinler söz konusu şahsın cezaevinde uslanmanmayıp çıkar çıkmaz yeniden suça bulaşmasına 'pes' diyerek tepki gösterdi. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...