Çıktığı ceviz ağacı 80 yaşındaki adamın sonu oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Çıktığı ceviz ağacı 80 yaşındaki adamın sonu oldu

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Konya’da ceviz toplamak için ağaca çıkan 80 yaşındaki adam dengesini kaybedince 4 metreden yere düştü. Talihsiz adam kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Konya'da ağaçtan düşen yaşlı adam canından oldu. Feci olay, Beyşehir'e bağlı Damlapınar Mahallesi'nde yaşandı.

4 METRE YÜKSEKLİKTEN DÜŞTÜ

Ceviz toplamak için evinin bahçesindeki ağaca çıkan 80 yaşındaki Mehmet Günbaş, dengesini kaybederek yaklaşık 4 metre yükseklikten düştü. İhbar üzerine adrese sağlık ve jandarma ekipleri yönlendirildi.

KALBİ DURAN ADAM HASTANEDE CAN VERDİ

Sağlıkçılar ağaçtan düştükten sonra kalbi duran yaşlı adama ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Talihsiz adam daha sonra ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Mehmet Günbaş, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 


Hayatını kaybeden adamın İzmir'de ikamet ettiği, yaz dönemlerinde ise memleketi olan Damlapınar'daki bahçe evine geldiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...