Çocuk kavgasında komşusunu bıçaklayarak öldüren yabancı uyruklu şahıs adliyede

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Çocuk kavgasında komşusunu  bıçaklayarak öldüren yabancı uyruklu şahıs adliyede

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul Esenyurt’ta yaşanna korkunç olayda çocukların kavgasında komşusunu bıçaklayarak ölümüne neden olan yabancı uyruklu şüpheli kaçmış ancak yakalanarak gözaltına alınmıştı. Yakalanan şahıs adliyeye sevk edildi.

Çocuk kavgasında yabancı uyruklu şahıs tartıştığı adamı öldürdü. Dün saat 19.00 sıralarında Esenyurt Bağlarçeşme Mahallesi’nde yaşanan korkunç olayda iddiaya göre, sokak üzerinde oynayan biri yabancı uyruklu 2 çocuk arasında kavga çıktı. Oğlunun kavga ettiğini gören Nihat T. (29), yabancı uyruklu çocuğa kızınca çocuğun babası A.H. olay yerine geldi.

ÖLDÜRDÜ, KAÇTI AMA YAKALANDI

Nihat T. ile bir süre tartıştıktan sonra elindeki bıçak ile göğsünden iki kez bıçakladı. Hastaneye kaldırılan Nihat T. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.. Nihat T.'yi bıçaklamasının ardından olay yerinden kaçan A.H'nin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlatmış, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak gözaltına alınmıştı. Şüpheli A.H., emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...