Çocuk parkı kundakçısı 9 PKK/KCK üyesi yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Gaziantep'te kimliği belirsiz kişiler bir parkta bulunan çocuk oyun aletlerinin yaktı. Polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonrası olayla ilgili olduğu tespit edilen terör örgütü PKK/KCK şüphelisi 9 zanlı gözaltına alındı.

Terör örgütünün hedefinde bu kez çocuk parkı vardı. Gaziantep'te bir parkta bulunan çocuk oyun aletlerinin yakılmasına ilişkin polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonrası terör örgütü PKK/KCK şüphelisi şahıslar kıskıvrak yakalandı.

PARK ALEV TOPUNA DÖNDÜ

Kundaklama olayı, Şehitkamil ilçesi Belkıs Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Belkıs Millet Bahçesi içerisinde yer alan çocuk parkında bulunan çocuk oyun alanında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın çocuk oyun aletlerinin tamamını sararken, oyun alanı adeta alev topuna döndü. Yaşanan yangınla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma başlattı.

OPERASYON DÜZENLENDİ

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin yaptığı titiz çalışmalar sonrası olayı gerçekleştirdiği ve bağlantılığı olduğu belirlenen şüphelilerin yakalanması için operasyon düzenlendi.

9 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Emniyet Müdürlüğüne bağlı Özel Harekat Timlerinin de katılımıyla düzenlenen operasyonda terör örgütü PKK/KCK şüphelisi 9 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Yaşanan yangınla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Şeyda Kartal 1 Aralık 2023 13:53

Neyse ki yakalanmislar çocuklara da birşey olmamış

Barış Rıfat 1 Aralık 2023 13:52

Çocuklarin oyun alanından ne istediniz

Sonraki Haber Yükleniyor...