Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bakan Yerlikaya ile görüşeceğine yönelik iddialar yalanlandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bakan Yerlikaya ile görüşeceğine yönelik iddialar yalanlandı
Ayrıntılar, Geliyor, Haber

Gündem Haberleri

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın bugünkü toplantılarını iptal edip ve saat 16.00'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşme gerçekleştireceğine yönelik iddialarla ilgili açıklama geldi. Bakanlık yetkilileri söz konusu iddiayı yalanladı. 

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin dün Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik soruşturmada adı geçen 3 emniyet memuruna yönelik uyarılarının ardından gece saatlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MİT Başkanı İbrahim Kalın ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile bir araya gelmişti.

Bugün ise Erdoğan'ın İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile görüşeceği öne sürülmüştü.

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA GELDİ 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın saat 16.00'da TBMM'de katılacağı Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu toplantısını iptal ettiği ve Erdoğan ile saat 16.00'da görüşeceği iddia edilmişti. Söz konusu iddiayla ilgili bakanlıktan açıklama geldi. 

İDDİALAR YALANLANDI

Bakanlık yetkilileri iddiaları yalanladı. Yapılan açıklamada, "Bakanlık yetkilileri, "Saat 16.00'da Sayın Cumhurbaşkanımızın Sayın Bakanımız ile görüşeceği hakkında haber yayılmaktadır. Bu bilgi doğru değildir" ifadeleri kullanıldı.

Düzenleyen:  - Gündem
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...