Cumhurbaşkanı Erdoğan, Balkanlar'a gidiyor: 3 günde, 3 ülke

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Balkanlar'a gidiyor: 3 günde, 3 ülke

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6-8 Eylül 2022 tarihlerinde Balkan ülkelerie bir ziyaret gerçekleştirecek. Erdoğan, Sırasıyla Bosna-Hersek, Sırbistan ve Hırvatistan’a düzenlenecek resmi ziyaretlerin ardından turun son durağı Hırvastisyan'da, İslam Kültür Merkezi’nin de açılış törenine katılacak.

Yapılacak görüşmelerde 3 ülkeyle ikili ilişkilerin tüm boyutlarıyla gözden geçirilmesi, başta ortak altyapı ve yatırım projeleri olmak üzere çeşitli alanlarda mevcut işbirliğinin daha da ilerletilebilmesi için yapılacak çalışmaların ele alınması; ayrıca Balkanlar’daki gelişmeler ve uluslararası meseleler hakkında görüş teatisinde bulunulması öngörülüyor.

Ziyaret çerçevesinde her üç ülkede de iş forumları düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hırvatistan’ın Sisak Şehri’nde İslam Kültür Merkezi’nin açılış törenine de katılacak.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...