Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM Başkanı Kurtulmuş ile görüştü

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM Başkanı Kurtulmuş ile görüştü

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile görüştü. Basına kapalı olarak 1 saat süren görüşmede Meclis çalışma takvimi ele alındı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün MHP lideri Devlet Bahçeli ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile Külliye'de bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki basına kapalı gerçekleşen görüşme bir saat sürdü.

İSVEÇ'İN NATO ÜYELİĞİ MASADA

Görüşmenin ana gündem maddesinin Meclis çalışma takvimi ve İsveç'in NATO Üyelik süreci olması bekleniyor. 16 Ocak'ta meclisin yeniden çalışmaya başlaması bekleniyor. Meclis'in en önemli gündem maddesi, İsveç'in NATO üyeliğine ilişkin yasa teklifi olacak. TBMM Dışilişkiler Komisyonunda AK Parti, MHP ve CHP'nin oylarıyla kabul edilen düzenlemenin Meclis Genel Kurulu'nda görüşülmesi bekleniyor.

Aynı zamanda görüşmede Can Atalay ile ilgili Yargıtay ve Anayasa Mahkemesi kararlarının da görüşülmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...