Külliye'de sürpriz zirve: Erdoğan, Bahçeli ile görüştü

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Külliye'de sürpriz zirve: Erdoğan, Bahçeli ile görüştü

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli'nin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki görüşmesi yaklaşık 1 saat sürdü. Erdoğan daha sonra TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Külliye'de önce Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ardından ise TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile görüştü.

YEREL SEÇİM MASADA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, saat 15.00'te Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi. Yaklaşık 1 saat süren görüşmede yerel seçim süreci masaya yatırıldı. Erdoğan ve Bahçeli'nin yerel seçimlerle ilgili görüş alışverişinde bulunduğu belirtildi.

Külliye'de sürpriz zirve: Erdoğan, Bahçeli ile görüştü

MECLİS ÇALIŞMA TAKVİMİ ELE ALINDI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün MHP lideri Devlet Bahçeli ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile Külliye'de bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki basına kapalı gerçekleşen görüşme bir saat sürdü.

Görüşmenin ardından basına açıklama yapılmazken, TGRT Haber Muhabiri Buğra Olaç, Erdoğan-Kurtulmuş görüşmesinin ana gündeminin Meclis çalışma takvimi ve İsveç'in NATO Üyelik süreci olması beklendiğini aktardı.

Külliye'de sürpriz zirve: Erdoğan, Bahçeli ile görüştü

16 Ocak'ta meclisin yeniden çalışmaya başlaması bekleniyor. Meclis'in en önemli gündem maddesi, İsveç'in NATO üyeliğine ilişkin yasa teklifi olacak. TBMM Dışilişkiler Komisyonunda AK Parti, MHP ve CHP'nin oylarıyla kabul edilen düzenlemenin Meclis Genel Kurulu'na gelecek.

Öte yandan emeklilere yapılacak ek zam düzenlemesinin de iki görüşmede masa yatırıldı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...