Cumhurbaşkanı Erdoğan üs bölgesinde askerlerin Kurban Bayramı'nı kutladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran sınırındaki Tendürek Modüler Üs Bölgesi'nde görevli askerlerin Kurban Bayramı'nı kutladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran sınırındaki 3 bin 305 rakımlı tepede bulunan Tendürek Modüler Üs Bölgesi'nde görevli askerlerin Kurban Bayramı'nı kutladı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN MEHMETÇİĞİN BAYRAMINI KUTLADI

İçişleri Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Bu akşam, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Tendürek Jandarma Üs Bölgesi'ndeki ziyaretimizde telefonla kahramanlarımızın Kurban Bayramını tebrik etti. Kahramanlarımızın aziz vatan toprağının her karışında, canı pahasına görev yaptığını biliyor, görüyor, Allah için şahit oluyorum. Milletimiz, bu fedakârlıklar sayesinde evinde, işinde, köyünde, şehrinde, memleketimizin her köşesinde huzur içinde… Bu fedakârlıklarınız, tarihimizin altın sayfaları arasında yer alacaktır. Rabbim ayağınıza taş değdirmesin." ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1673426156698075137

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...