Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Anneler Günü" mesajı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Anneler Günü" mesajı

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Anneler Günü" dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit anneleri başta olmak üzere, karşılıksız sevginin, şefkatin, merhametin timsali bütün annelerin Anneler Günü'nü tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anneler Günü dolayısıyla Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Erdoğan, paylaşımında, "Şehit anneleri başta olmak üzere, karşılıksız sevginin, şefkatin, merhametin timsali bütün annelerimizin Anneler Günü'nü tebrik ediyorum. Ebediyete irtihal etmiş tüm annelerimize Allah'tan rahmet niyaz ediyorum." ifadesini kullandı.

https://twitter.com/RTErdogan/status/1657657066108997634

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan ile bir fotoğrafı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da Anneler Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Emine Erdoğan'ın paylaşımında bu ifadeleri kullandı: Anne, gönüllere ışık tutan bir fenerdir. Duasıyla koruyan, vicdanıyla aydınlatan, şefkati dünyaya yetendir. Annemi rahmetle anarak, şehit annelerimizi ve onların şahsında evlat özlemi çeken tüm anneleri hürmetle yâd ediyorum. ‘Anne’ deyince yüreğine ateş düşen bütün evlatlara sabır diliyorum. Diyarbakır Anneleri'nin çocuklarından ayrı geçirdikleri son Anneler Günü olmasını temenni ediyor, Koruyucu Aile olmayı tercih ederek bir çocuğun elinden tutan yeryüzü meleklerine en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Her çocuğun anne sevgisine doyduğu bir dünya umuduyla, Anneler Günü kutlu olsun.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...