Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sağlık durumuna ilişkin mesaj

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sağlık durumuna ilişkin mesaj

GÜNDEM Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisi ve eşi Emine Erdoğan’ın koronavirüse yakalanmasının ardından açıklamda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya üzerinden, "Bu sabah doktorumuz rutin kontrolümüzü gerçekleştirdi. Hamdolsun, olumsuz bir durum yok. Bugün de hastalığı hafif şekilde geçiriyor, Emine Hanımla birlikte çalışmalarımıza evden devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın koronavirüs testleri pozitif çıkmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sağlık durumlarıyla ilgili  sosyal medya üzerinden bir açıklamada bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sağlık durumuna ilişkin mesajCumhurbaşkanı Erdoğan'ın paylaşımı.

"HASTALIĞI HAFİF ŞEKİLDE GEÇİRİYORUZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan son durumu hakkında "Bu sabah doktorumuz rutin kontrolümüzü gerçekleştirdi. Hamdolsun, olumsuz bir durum yok. Bugün de hastalığı hafif şekilde geçiriyor, Emine Hanımla birlikte çalışmalarımıza evden devam ediyoruz." paylaşımında bulundu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...