Cumhuriyet imamı hedef aldı, sosyal medyada tepki yağdı

Cumhuriyet imamı hedef aldı,  sosyal medyada tepki yağdı
Başlık ResmiCumhuriyet imami hedef aldi, sosyal medyada tepki yagdi

Cumhuriyet Gazetesi Beştepe Millet Camii'ndeki ahşap imam kürsüsünün bedelinin 40 bin lira olduğunu iddia etti.

Kaydet
|
İlahiyatçılara verilen iftarda 4600 liralık demonte sunta masayı 1 milyon liraya çıkaran medya şimdi de Beştepe Millet Camii'ndeki ahşap imam kürsüsünün bedelinin 40 bin lira olduğunu iddia etti. Cumhuriyet dünya kuran okuma birincisi imamı da "Erdoğan'ın imamı" ilan etti.

AHŞAP KÜRSÜYE 40 BİN LİRA DEĞER BİÇTİLER!

Cumhuriyet gazetesi bugün bir yalan ve iftiraya daha imza attı. Masa başı yaptığı haberle kimseye danışmadan Beştepe Millet Camii'ndeki kürsüye 40 bin lira değer biçti.

HALKA AÇIK CAMİNİN İMAMINI "ERDOĞAN'IN İMAMI" İLAN ETTİLER

Cumhuriyet Gazetesi, 2010 yılında Moskova'da, 2014 yılında Malezya'da Kuran okuma birinciliğini kazanan Beştepe Millet Camisi imamına, manşetten "Erdoğan'ın imamı" diyerek yeni bir skandala imza attı.

Mesleğinde dünya çapında bir isim olan Beştepe Millet Camisi imamını da aşağılamaya çalışan Cumhuriyet Gazetesi'ne sosyal medyada tepki yağdı.

Cumhuriyet imamı hedef aldı,  sosyal medyada tepki yağdı
Başlık ResmiCumhuriyet imamı hedef aldı, sosyal medyada tepki yağdı

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.