'Cumhuriyet'in 100. Yılında 100 Eser' isimli yağlıboya resim sergisi açıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde "Cumhuriyet'in 100. Yılında 100 Eser" isimli yağlıboya resim sergisi açıldı. Cumhurbaşkanı açılışa katılarak resimleri inceledi.

Tüm Türkiye'de Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü coşkusu yaşanıyor. Ülke genelinde çeşitli etkinlikler düzenlenirken Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde "Cumhuriyet'in 100. Yılında 100 Eser" isimli yağlıboya resim sergisinin açıldı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde açılan serginin açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra birçok davetli ve sanatsever katıldı.

Sergi, Türk sanatının zengin mirasını ve Cumhuriyet'in 100. yılını coşkuyla kutlama fırsatı sunuyor.

Sergi ayrıca Türk kültürünün ve sanatının güzelliklerini vurgulayarak, Cumhuriyet'in 100. yılının gururla kutlanmasına katkı sağlıyor. Eserler, sanatseverler ve ziyaretçiler için Cumhuriyetin büyük başarısını ve sanatsal mirasını kutlamak için de ayrı bir önem taşıyor. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...