'Demir Yumruk' operasyonuyla ilgili paylaşımlara inceleme

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Demir Yumruk' operasyonuyla ilgili paylaşımlara inceleme

GÜNDEM Haberleri  / AA

"Demir Yumruk" operasyonu ile ilgili soruşturma kapsamında alınan bazı şüpheli ifadeleri ile sulh ceza hakimlikleri kararlarını FETÖ'ye servis edenlerin tespiti için inceleme başlatıldığı öğrenildi.

'Demir Yumruk' operasyonu şifreleri tek tek çözülürken konuya ilişkin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından bir açıklama geldi. Operasyona ilişkin bazı şüphelilerin ifadeleri ve sulh ceza hakimlikleri kararlarını FETÖ'ye servis edenler olduğu bildirildi. Konu üzerine harekete geçen Başsavcılık'tan gelen açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Kamuoyunda Demir Yumruk Operasyonu olarak bilinen soruşturmamız kapsamında alınan bazı şüpheli ifadeleri ile Sulh Ceza Hakimlikleri kararlarının bazı avukatlar ve şüpheliler tarafından FETÖ ye servis edildiği, halen firari olan FETÖ üyelerinin yayınladıkları  gerçeği yansıtmayan video ve diğer paylaşımlarda bu tutanak ve kararlara yer verdikleri, bazılarının açıkça bu bilgileri şüpheli avukatından aldığı yönünde paylaşım yaptıkları tespit edilmiş olup, bu eylemleri gerçekleştiren kişilerin araştırılması için kolluğa gerekli talimatlar verilmiştir." 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...