Deprem bölgesinden dönen ekip kaza yaptı: Çok sayıda yaralı var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Deprem bölgesinden dönen ekip kaza yaptı: Çok sayıda yaralı var

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Malatya'ya giden ekibin midibüsü, dönüş yolunda kaza yaptı. Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde meydana gelen kazada 13 kişi yaralandı.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7,7 ve 7,6'lık depremler sonrası tüm Türkiye seferber oldu, birçok ekip ve gönüllü afet bölgesine yardıma gitti. 10 kentteki büyük yıkım sonrası acıları sarmaya çalışan ve yoğun mesai harcayan bazı ekipler ise dönüş yoluna geçti.

MALATYA'DAN DÖNEN EKİP KAZA YAPTI

Depremin en çok etkilediği iller arasında yer alan Malatya'dan dönen ekibin bulunduğu midibüs kaza yaptı. Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde, Kırıkkale-Kırşehir kara yolunun 31. kilometresinde midibüsün şarampole devrilmesi sonucu kaza yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Kazada sürücü ile araçta bulunan G.K. (27), H.H. (30), Z.Y. (50), K.D. (31), A.N.Y. (53), B.M. (49), U.K. (51), F.A. (48), K.T. (35), O.B. (43), Ç.Ç. (33) ve M.A. (44) yaralandı.

Ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılan 13 yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. (AA)

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE SON DURUM

Deprem bölgesinden dönen ekip kaza yaptı: Çok sayıda yaralı var

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...