Depremde tüm ailesini kaybetti, şükür sebebi yürekleri dağladı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kahramanmaraş'ta geçen sene bugün 9 saat ara ile meydana gelen 2 büyük deprem 11 ilimizi yerle bir etti. Depremden en çok etkilenen şehirlerimizden biri de Malatya oldu. İlk depremde yıkılan Kasapoğlu Apartmanı aynı aileden 9 kişiye mezar oldu. Tüm ailesini kaybeden ve bir başına kalan Mehmet Kasap sevdiklerinin mezarı başında yürek parçalayan açıklamalarda bulundu.

Kahramanmaraş merkezli ilk depreme Malatya'da yakalanan Kasapoğlu ailesinden 9 kişi vefat etti. Depremde anne, baba ve birçok yakınını kaybeden 45 yaşındaki Mehmet Kasap ise ilk günkü acısı ile ailesinin mezarını ziyaret etti. Kasap'ın şükür sebebi ise ailesinin cansız bedenlerine 2 günde ulaşması oldu. 

Depremde tüm ailesini kaybetti, şükür sebebi yürekleri dağladı

MALATYA'DA 1.237 KİŞİ ÖLDÜ

6 Şubat 2023 günü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde sabah 04. 17’de yaşanan 7,7 büyüklüğündeki depremin ağır hasara yol açtığı illerden biri olan Malatya’da bin 237 kişi hayatını kaybetti. İlk depremle birlikte yıkılan binalardan biri olan Kasapoğlu Apartmanı ise aynı aileden 9 kişiye mezar oldu. Yeşilyurt ilçesine bağlı Çavuşoğlu Mahallesi’nde bulunan apartmanda anne ve babası ile birlikte 7 yakınını kaybeden Mehmet Kasap o günü anlattı.

Depremde tüm ailesini kaybetti, şükür sebebi yürekleri dağladı

"MALATYA'DA BİR AİLEDEN EN FAZLA KAYIP VEREN BİZ OLDUK"

Kasapoğlu Apartmanı’nın enkazındaki yakınlarının cenazesini 2 günde aldığı için şükür eden Mehmet Kasap, “Biz ailece Bostanbaşı Mahallesi'nde yaşıyoruz. Deprem olunca hemen aşağı indik, bu sırada babamlara ulaşmaya çalıştım. Sonrasında ailemin ve yakınlarımın yaşadığı apartmanın yanına deldim ve binanın çöktüğünü gördüm. Aile binamızdı, tüm yakınlarımı burada kaybettim. Malatya’da bir aileden en fazla kayıp maalesef bizde” dedi.

Depremde tüm ailesini kaybetti, şükür sebebi yürekleri dağladı

"AİLEMDEN GERİYE BİR BEN KALDIM"

O günü asla unutamadığını da belirten Kasap, ailesinin mezarını ziyaret ederek, “Kalbimiz, yarımız burada, nereye gidersek gidelim bir tarafımız eksik kalıyor. Aileden geriye ben, eşim ve iki çoğum kaldı” diye konuştu.

Depremde tüm ailesini kaybetti, şükür sebebi yürekleri dağladı

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...