Depremler haberleri peş peşe geldi! Datça ve Tekirdağ sallandı

Düzenleyen:
Depremler haberleri peş peşe geldi! Datça ve Tekirdağ sallandı

GÜNDEM Haberleri

Son dakika deprem haberleri peş peşe geldi. Önce Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 4 büyüklüğünde deprem oldu. Sonra da Tekirdağ 4.1 büyüklüğündeki depremle sallandı, işte detaylar...

Korkutan depremler art arda oldu. Önce Ege Bölgesi sallandı sonra Marmara, iki depremle ilgili de AFAD'dan açıklama geldi. Datça açıklarında saat 22.47 sularında 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 22.47'de Ege Denizi'nde Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 4 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deniz yüzeyinin 29,26 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssünün, Datça ilçesine 39,71 kilometre mesafede olduğu belirlendi.

MARMARA DA SALLANDI

Bir diğer deprem haberi de Marmara'dan geldi. Marmara Denizi'ndeki depremin büyüklüğü ise 4.1 olarak ölçüldü. Saat 23.20'de meydana gelen depremin Tekirdağ'ın Şarköy ilçesine 6.25 km yakınlıkta olduğu belirtildi.



Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...