Dolandırıcı avukattan 'ucuz lüks otomobil' vaadiyle 150 milyon TL'lik vurgun

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Dolandırıcı avukattan 'ucuz lüks otomobil' vaadiyle 150 milyon TL'lik vurgun

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bursa'da avukatlık yapan Y.Ç ucuza araba çıkarma bahanesiyle çok sayıda kişiden 150 milyon TL para toplayarak sırra kadem bastı. Çok sayıda şikayet alan ekipler harekete geçti ve Bursalı avukat dolandırıcılık iddiasıyla tutuklandı.

Çok sayıda şubesi olan ünlü bir galerinin avukatlığını da yaptığı öğrenilen Bursa Barosuna kayıtlı Avukat Y.Ç., değerinin çok altında fiyatlara araba sahibi yapacağı vaadiyle birçok kişiden para toplayıp ortalıktan kayboldu.

GÜRCİSTAN'A KAÇTI AMA TUTUKLANDI

Avukat tarafından mağdur edilen 10'a yakın kişinin müracaatı üzerine savcılık harekete geçti. Babası Bursa'da Sulh Hukuk Hakimliği yapan Y.Ç.'nin bir süre önce Gürcistan'a kaçtığı belirlendi. Emniyet güçleri tarafından gözaltına alınan Y.Ç., yapılan sorgulamasının ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

HAKİM BABASINININ KASASINI BOŞALTMIŞ

Öte yandan avukat Y.Ç.'nin Sulh Ceza hakimliği yapan babasının banka hesaplarından 800 bin lira çektiği de iddia edildi. Y.Ç.'nin 10'a yakın kişiden 150 milyondan fazla para alıp dolandırmak suretiyle mağdur ettiği olayla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...