Dondurma almaya gitmişti! Ehliyetsiz sürücünün kurbanı oldu!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Dondurma almaya gitmişti! Ehliyetsiz sürücünün kurbanı oldu!

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Antalya'da 17 yaşındaki çocuk, kullandığı otomobil ile karşıdan karşıya geçmeye çalışan çocukların arasına daldı. Korkunç kazada dondurma aldıktan sonra evine döndüğü öğrenilen 11 yaşındaki Ahmet, hayatını kaybetti. Kaza anı kameralara yansıdı.

Dün öğle saatlerinde Antalya'nın Kepez ilçesi Gazi Mahallesi'nde bulunan 6549 Sokak'ta, 4 arkadaş marketten dondurma aldıktan sonra eve dönmek için harekete geçti. Bu sırada 17 yaşındaki M.K.'nın kullandığı otomobil, kavşak üzerinde önce bir kamyonetle çarpıştı sonra kontrolden çıkarak çocukların arasına daldı. Kazada 3 çocuk son anda kurtulurken, 11 yaşındaki Ahmet aracın altında kaldı. Olay yerindeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbarın ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Ahmet önce Kepez Devlet Hastanesi’ne sonra Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Dondurma almaya gitmişti! Ehliyetsiz sürücünün kurbanı oldu!

Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından Ahmet'in cenazesi yakınları ve sevenlerinin gözyaşları arasında Kurşunlu Mezarlığı’nda toprağa verilmek üzere teslim alındı. Kazanın ardından 17 yaşındaki sürücü M. K. gözaltına aldı.

Polis ekiplerinin kazayla ilgili incelemeleri devam ederken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...