Feci kaza: 3 kişi hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Trafik kazaları can yakmaya devam ediyor. Edirne’de, panelvan ile otomobilin çarpıştığı feci kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Gelibolu istikametinden Keşan istikametine giden B.K. (29) yönetimindeki otomobil, İzzetiye Kavşağı yakınlarına geldiğinde, Osman Kaykı (56) yönetimindeki panelvana çarptı.

Feci kaza: 3 kişi hayatını kaybetti

İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Otomobilde yolcu olarak bulunan Hasancan Köroğlu (35) ve Ahmet Semiz (34)’in olay yerinde hayatlarını kaybettiğini belirledi.

Yaralanan otomobil sürücüsü B.K. ile otomobilde yolcu olarak bulunan O.S. (27) ve panelvan sürücüsü Osman Kaykı ile yolcular C.İ. (54) ambulanslarla Hastanelere kaldırıldı. Osman Kaykı, doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay yerinde hayatını kaybeden Hasancan Köroğlu ve Ahmet Semiz’in cenazeleri, incelemelerinin ardından olay yerinden kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Feci kaza: 3 kişi hayatını kaybetti

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...