Eğirdir Gölü'nde bomba paniği! Yüzerken fark ettiler, tam 9 adet: İstanbul'dan ekipler sevk edildi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Eğirdir Gölü'nde bomba paniği! Yüzerken fark ettiler, tam 9 adet: İstanbul'dan ekipler sevk edildi

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Isparta’nın Eğirdir ilçesindeki Eğirdir gölünde yüzen bir kişi gölde bomba olduğunu fark etti. Durum hemen ekiplere bildirildi ve yapılan incelemelerde 9 adet el bombası olduğu tespit edildi. Bölgede geniş güvenlik önlemleri alan ekipler, bombaların çıkarılması için İstanbul Deniz Kuvvetleri Komutanlığından bomba imha uzmanlarının gelmesini bekledikleri öğrenildi.

Eğirdir gölünde tespit edilen 9 adet el bombası  bölgedekilere panik dolu anlar yaşattı. Babasultan mevkii halk plajında meydana gelen olayda göle yüzmek için giren M.C isimli vatandaş gölde patlayıcı madde olduğunu görerek ihbarda bulundu.

9 ADET BOMBA TESPİT EDİLDİ

İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemenin ardından gölün sahil kısmından 15 metre uzaklığında ve 30-40 santimetre derinlikte olan 9 adet cismin el bombası olduğu tespit edildi. Bölgede geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri göle giriş ve çıkışlara kapattı. Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Ahmet Aşık’ta bölgeye gelerek ekiplerden bilgi aldı.

İSTANBUL'DAN EKİP GİDECEK

Öte yandan, Olayla ilgili savcılığın soruşturma başlattığı, suyun içerisindeki el bombalarının çıkarılması için İstanbul Deniz Kuvvetleri Komutanlığından bomba imha uzmanlarının gelmesinin beklendiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...