Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

El-Muhaberat'ın ajanı İstanbul'da bombayla yakalandı

El-Muhaberat'ın ajanı İstanbul'da bombayla yakalandı
Başlık ResmiEl-Muhaberat'in ajani Istanbul'da bombayla yakalandi

Gözaltına alınan Muhammet Hac C'nin, El-Muhaberat'ın ajanı ve sansasyonel bir eylem hazırlığında olduğu iddia edildi.

Kaydet
|
Ataşehir'de bir inşaatın bekçi kulübesinde bomba bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan 22 yaşındaki Suriye vatandaşı Muhammet Hac C'nin, Suriye'nin istihbarat servisi El-Muhaberat'ın ajanı ve sansasyonel bir eylem hazırlığında olduğu iddia edildi.
Alınan bilgiye göre, olaya ilişkin gözaltına alınan ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri devam eden şüphelinin, Suriye vatandaşı Muhammet Hac C. olduğu tespit edildi.
Şüphelinin, Suriye'nin istihbarat servisi El-Muhaberat'ın ajanı olduğu ve sansasyonel bir eylem hazırlığında bulunduğu öne sürüldü.
Zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.
Ataşehir Esatpaşa Mahallesi Vecibe Sokak'taki inşaatın kulübesinde dün ihbar üzerine yapılan aramada, kanepenin altına saklanan bir kutuda, boru tipi, basınç ve parça tesirli bomba ele geçirilmişti. Bomba imha uzmanı ekipler, tahrip yönünden el bombasından çok daha etkili olduğu tespit edilen bombayı fünyeyle etkisiz hale getirmişti. Olaya ilişkin üzerinden kimlik çıkmayan Suriye uyruklu bekçi, gözaltına alınmıştı.
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.